Rukomet

Turnir na kojem se očekuje 800 sudionika

15.01.2016.
u 07:00

Ovogodišnji veliki međunarodni turnir bit će realiziran u pet kategorija, i to seniori, juniori, kadeti, pioniri i predpioniri

Škola rukometa “Čelik Junior” iz Zenice sljedećeg vikenda je domaćin rukometne svečanosti “Turnir prijateljstva” na kojoj se očekuje sudjelovanje oko osam stotina mladih rukometaša iz cijele regije. Ovogodišnji veliki međunarodni rukometni turnir bit će realiziran u čak pet kategorija, i to seniori, juniori, kadeti, pioniri i predpioniri.

- Svake godine nastojimo turnir podići na jednu određenu razinu, s tim što smo se ove godine fokusirali više na ekipe iz BiH.

Očekuje se oko 800 sudionika s 40 reprezentacija prisutnih u svim kategorijama, a potrudili smo se i ove godine da sude mlade suci iz BiH, iz Sarajeva, Banje Luke, Prijedora, Zenice i drugih gradova”, kazao je menadžer škole rukometa “Čelik Junior” Vladimir Zeljko.

Sva natjecanja na turniru bit će organizirana u Gradskoj areni Zenica, što će dati posebnu draž ovom turniru s obzirom na idealne uvjete koje pruža ovaj sportski objekt, a što je najvažnije, svi sudionici će se moći bolje družiti jer će biti okupljeni na jednom mjestu.

Svaki dan natjecanja počinju od osam sati ujutro, a za sve posjetitelje ulaz je slobodan. Publika u Zenici posebno je zainteresirana za ovaj sportski projekt. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?