široki brijeg

Turnir 3. srpnja otvaraju momčadi Rasnog i Crnih Lokava

23.06.2017.
u 09:00

U Gradskoj vijećnici Širokog Brijega izvučene su skupine i parovi ovogodišnje Lige mjesnih zajednica Ožujsko Grada Širokog Brijega.

Bit će to 18. izdanje ovog turnira u ovom obliku i u organizaciji Športskog saveza Grada. U bubnju su se našla imena svih 25 mjesnih zajednica. Turnir će se najprije igrati po skupinama (njih pet s po pet momčadi u svakoj), a igrat će se po sustavu “svatko protiv svakoga”. Prolaz među 16 najboljih izborit će po tri momčadi iz svake skupine, te najbolja četvoroplasirana momčad iz svih pet skupina. Natjecanje će se nastaviti po “nokaut sustavu” – na ispadanje, sve do finala. Finalni susret igrat će se, po tradiciji, na stadionu Pecara kao velikonogometni, u čast Dana domovinske zahvalnosti početkom kolovoza. SKUPINA A: Dobrkovići, Rasno, Ciglana Gradac, Oklaji, Crne Lokve. SKUPINA B: Knešpolje, Ljuti Dolac, Trn, Uzarići, Brig. SKUPINA C: Desna obala, Ljubotići, Čerigaj, Buhovo, Biograci. SKUPINA D: Lijeva obala, Kočerin, Mokro, Crnač, Dobrič – Provo – Grabova Draga. SKUPINA E: Turčinovići, Jare, Izbično, Privalj, Dužice. Dakle, dan igranja finala još nije poznat, ali se zna da turnir kreće 3. srpnja (ponedjeljak), kada se igraju tri prve utakmice i kada se turnir svečano otvara.

Prvi susreti bit će Rasno – Crne Lokve (20. 30), Ljuti Dolac – Brig (21.30), te Ljubotići – Biograci (22.30). Recimo da naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani momčad Ljubotića. Prvak za 2017. godinu imat će čast predstavljati Široki Brijeg na završnom turniru Lige Hercegovine, koja će se ovaj put (kao i Liga MZ Široki Brijeg) igrati kod Osnovne škole u Klancu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije