Regionalna liga

Triple double Ramljaka za pobjedu

29.12.2017.
u 11:00

Košarkaši Zrinjskog ostvarili su šestu pobjedu u drugoj regionalnoj ABA ligi nadigravši 78:69 crnogorskog predstavnika u tom natjecanju Teodo iz Tivta. Nastavak je to dobrih igara mostarskog kluba, a što im je donijelo i peto mjesto na ljestvici. Cijeli susret igrači Hrvoja Vlašića bili su bolja momčad i nakon svega i zasluženo slavili.

Debitirao Ignjatović

U redovima Mostaraca debitirao je Igrutinović, a najzaslužniji za pobjedu Zrinjskog bio je Ramljak koji je ostvario triple double učinak, ubacivši 17 poena uz deset skokova i deset asistencija. Branič Mostaraca s valorizacijom od 32 najkorisniji je igrač kola, što je treći put uspjelo Posušaku u majici mostarskog kluba ove sezone. Pored Ramljaka, u Vlašićevom sastavu isticali su se i Miličević s 22 ubačena poena, Princ s 11 i Brummitt koji je postigao deset poena.

Zasluženo slavili

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić čestitao je svojim igračima na još jednoj pobjedi, koja je, kako je kazao, izborena uz male oscilacije u igri, ali kada je trebalo najviše, odigrali su njegovi igrači dobro i zasluženo slavili. Košarkaš Zrinjskog Sokolović napomenuo je kako mu je drago što su dobili jednu tešku utakmicu pokazavši kvalitetu tijekom čitavog susreta.

Bosna je nastavila s nizom loših igara u drugoj ABA ligi. Pred gostovanje na Cetinju najavljivali su pobjedu, ali u tome nisu uspjeli jer je Lovćen od početka susreta bio bolja momčad i u posljednju četvrtinu ušao s nedostižnih 17 poena prednosti, a što je bilo dostatno za konačnih 71:64.

Rezultati 11. kola 2. ABA lige: Zrinjski – Teodo 79:68, Lovćen – Bosna 71:64, Vršac – Split 100:69, Borac – Krka 95:80, Ohrid – Sixt Primorska 58:94, Rogaška – Dynamic 82:77.

Poredak: Sixt Primorska, Krka, Vršac i Borac 8-3, Zrinjski i Rogaška 6-5, Dynamic, Teodo i Split 5-6, Lovćen 4-7, Bosna 2-9, Ohrid 1-10.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?