Mostarski derbi

Treneri i kapetani Zrinjskog i Veleža poslali pomirljive poruke

Bljesak.info
07.05.2021.
u 13:20

Uoči sutrašnjeg derbija između Zrinjskog i Veleža koji će se odigrati na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 19 sati danas su na konferenciji za medije treneri i kapetani ovih klubova najavili kvalitetnu igru i borbenu utakmicu gdje će svi ići na pobjedu.

Trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović je kazao kako je ekipa ovog kluba sprema za sutrašnji meč i da ih očekuje teška utakmica, ali da će dati sve od sebe da izbore pobjedu.

"Velež je u dobrom momentu, 15 utakmica nije poražen i to je veliko. Na nama je da sve iskoristimo na utakmici i da ostvarimo pozitivan rezultat. Svjesni smo da ima još pet kola, blizu smo da izborimo cilj", rekao je Jakirović.

Kapetan Zrinjskog Nemanja Bilbija ističe kako nema velikih nepoznanica između Zrinjskog i Veleža i da je sutra velika utakmica i za jednu i za drugu ekipu.

"Borba je za Europu, borba za sami vrh i mislim da će sve proteći u najboljem redu", kazao je Bilbija.

Trener FK Velež Feđa Dudić ističe da je u redovima Veleža dobro ozračje na treninzima i da Velež pokazuje karakter ekipe.

"Ekipa Zrinjskog je odlična i puna dobrih pojedinaca koji mogu u svakom trenutku riješiti utakmicu. Odigrali smo ove sezone već dvije utakmice, jednom slavili mi, jednom oni. Sigurno je da ova utakmica ima najveći značaj od tih svih, jer bliži se kraj prvenstva i bodovi znače mnogo u borbi za izlazak na Euroscenu. Mislim da mi ipak pod manjim pritiskom ulazimo u ovu utakmicu, imamo na kraju krajeva i tri boda više i nama je povoljan rezultat svaki osim poraza, mada ćemo sigurno ići i u ovoj utakmici na pobjedu kao što smo išli i svaku do sada, jer mi drugačije ne znamo igrati, a Zrinjskom samo igra pobjeda u ovoj utakmici tako je veći imperativ pred njima", kaže Dudić.

Kapetan Veleža Denis Zvonić ističe kako ovaj derbi jako značajan.

"Jedva čekamo da krene, da ostavimo zadnji atom snage na terenu i da niz od 15 utakmica koje nismo izgubili nastavimo, odigramo dobru utakmicu i izađemo kao pobjednici", kazao je Zvonić.

Mostarski derbi održat će se u subotu 8. svibnja od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom, gdje Zrinjski dočekuje Velež u okviru 29. Kola M:TEL Premijer lige BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije