gošk

Trener Dudić uoči utakmice sezone: Važnost susreta jamči otvorenu igru

29.04.2018.
u 10:25

Unatoč trenutačno solidnoj poziciji na prventvenoj ljestvici, drugo mjesto i 33 boda, Feđa Dudić, mladi trener premijerligaša iz Gabele, ne odustaje od svojih pravila. Po već ustaljenom redu, subota prijepodne rezervirana je za trening.

Značajna utakmica

Tako je bilo i uoči za njih važne utakmice protiv zeničkog Čelika. Za GOŠK je ta utakmica prvenstveno važna, jer pobjedom bi tri kola prije kraja definitivno osigurali ostanak u Premijer ligi BiH. S druge strane, za Zeničane je susret rezultatski još značajniji. Čelik ne smije izgubiti utakmicu ako želi sačuvati kakve-takve izglede za ostanak u nogometnoj Premijer ligi. Uistinu više nego dosta razloga. Dakle, Gabeljani pobjedom rješavaju ne samo svoju sudbinu, nego i definitivno ‘tope’ Čelik, izravnog konkurenta za ostanak u Premijer ligi. Ulog je uistinu velik, pa iz Zenice najavljuju i pohod navijača danas na jug Hercegovine. Navodno dolaze najmanje dva navijačka autobusa iz Zenice.

Nakon odrađenog subotnjeg treninga, Feđa Dudić, trener lavova, bio je jezgrovit:

- Situacija u momčadi je odlična, nemamo kartoniranih igrača, lista ozlijeđenih svela se na samo dva imena – Anković i Deak, međutim, na slatkim sam kukama – koga staviti u ekipu? Momci koji su igrali u Tuzli dali su maksimum u svakom pogledu, ispunili sve zadatke, a imamo još nekoliko spremnih igrača. Iskreno, do početka utakmice neće se znati sastav, kombiniram kako bi bilo najbolje, svi su u rosteru, osim ozlijeđenog dvojca - kaže Dudić koji je u pogledu same utakmice rezolutan:

- GOŠK ide na pobjedu, Čelik nema što izgubiti, što jamči otvorenu i borbenu utakmicu. Neće tu biti prostora za kalkulacije, nama trebaju bodovi da se osiguramo, a Čeliku za ostanak. Bez obzira na važnost utakmice za obje momčadi, mislim da će nogomet profitirati, a bolji neka pobjedi, nadam se da ćemo to biti mi - zaključuje Dudić.

Pripreme uprave

Valja reći kako se za ovu utakmicu temeljito priprema i uprava GOŠK-a, pa je tako i Upravni odbor u četvrtak održao sjednicu na kojoj su podijeljena zaduženja kako bi, bez obzira na rezultat, sve proteklo sukladno nogometnim pravilima. Utakmica GOŠK – Čelik igra se danas na stadionu ‘Perica Pavlović’ u Gabeli, a počet će u 16.30 sati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije