Zrinjski

Trener Barbarić poveo 24 igrača, Kouadio ostao u Mostaru

U stanci treninga igračima Zrinjskog dobro dođe kapljica vode. Medjugorje,26.01.2017.Snimio:Marijan Sivrić
01.02.2017.
u 09:00

Nogometaše Zrinjskog očekuje nova faza priprema. Prva momčad plemića jučer je otputovala u Medulin (Istra) gdje ih očekuje delikatna faza priprema. Riječ je o fazi kada se momčad uigrava, realno je sada u tijeku ozbiljna borba za mjesto u početnoj momčadi aktualnog prvaka, piše Večernji list BiH.

Kouadio ostao doma

Trener Zrinjskog Ivica Barbarić na istarski dio priprema odlučio je povesti 24 nogometaša (Vasilj, Kozić, Bandić, Blaić, Barić, Stojkić, Kukoč, Katanec, Lučić, Jakovljević, Bogdanović, Petrak, Tomić, Pehar, Jamak, Peko, Jović, Todorović, Filipović, Bilbija, Kobiljar, Mešanović, Mrkaić, Kajkut).

U autobusu nije bilo Kouadija, krilnog nogometaša, koji ni u prvom dijelu sezone nije puno igrao. Ne ide mu u prilog što je jedan od brojnih stranaca u Zrinjskom, kao ni to što je konkurencija na njegovoj poziciji velika. Njegova realnost mogla bi biti posudba. Tako je nešto na polasku u Istru nagovijestio i šef stručnog stožera Zrinjskog Ivica Barbarić:

- Situacija je takva da smo morali smanjiti broj stranaca u momčadi, kazao je Barbarić koji sada u momčadi ima sedam takvih nogometaša:

- Kouadio ima svoje kvalitete, vidjet ćemo hoćemo li ga dati negdje na posudbu - dodao je Barbarić.

Kapetan i dalje lakše ozljeđen

Kapetan plemića Pero Stojkić je i, uz lakšu ozljedu, pošao na put. Njegov su problem tretirali liječnici i navodno ne postoji bojazan kako će se njegova ozljeda pogoršati.

Trenirat će s momčadi dok će liječnici pratiti razvoj situacije s njegovom ozljedom.

Zrinjski će u Medulinu igrati tri jake kontrolne utakmice, prvu već u petak (3. veljače) protiv Mladosti iz Lučana. U nedjelju je na rasporedu susret protiv češkog Hradeca te 7. veljače protiv slovenskog Kopra.

- Svaka nam je utakmica važna, tako i sve ove na pripremama. Za razliku od naše prve utakmice na pripremama, ostali će protivnici biti puno zahtjevniji i opasniji - zaključio je Barbarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije