Nagađanja ili...?

Transfer stoljeća na pomolu: 'Neymar na sastanku u Realu'

Neymar
Foto: Albert Gea/Reuters/PIXSELL
28.04.2016.
u 12:00

Nakon što su poslije dodjele Zlatne lopte prvi puta procurile glasine o transferu koji bi uzdrmao Španjolsku, priča se ovih dana ponovno zakotrljala

Real Madrid po pisanju španjolskog El Confidenciala zainteresiran je za dovođenje sjajnog Barceloninog napadača Neymara . Nakon što su poslije dodjele Zlatne lopte procurile prve glasine o ovom transferu, priča sada postaje ponovno aktualna jer se Neymar opet navodno susreo sa čelnicima "galacticosa".

Kako javlja El Confidencial Neymar je u Barceloni nezadovoljan plaćom te iako uz Messija i Suareza čini najubojitiji trojac današnjice, njegove kolege iz napada zarađuju 3 do 4 puta više od njega. Barcelona se ne želi odreći Neymara, ali zbog gradnje stadiona primorani su stegnuti remen i tako bi Neymar mogao postati najveća transfer priča ovog ljeta. Otkupna klauzula za Brazilca postavljena je na 194 milijuna eura, pa je i izbor mogućih kupaca sužen samo na one najbogatije - Real Madrid i PSG .

Transferi između ovih klubova su rijetkost, no znali su se događati, pa je naprimjer i trener Barce Luis Enrique prije svog transfera u Barcelonu čak 157 puta nastupio za Real Madrid . Još jedan Luis - Portugalac Figo napravio je povijesni transfer iz Barcelone u Real Madrid što mu navijači Barce nikad nisu oprostili, prenosi 24sata.hr.

Koliko god ovaj transfer zvučao nemoguće, Barcelona u svojim redovima ne želi nesretne igrače koji bi mogli utjecati na dobro raspoloženje u momčadi pa bi uz već otpisane Vermaelena i Adriana Barcu ovo ljeto mogla napustiti i jedna od njenih najvećih zvijezda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije