TUŽNA VIJEST

Tragedija: 20-godišnja sportašica utopila se u jezeru

rushandball.ru
09.07.2019.
u 09:15

Sumnja se da se mlada ruska rukometašica kupala u jezeru nakon što je završio Euro u Poljskoj, ali se nažalost utopila. Vijest o smrti potvrdio je rukometni savez Rusije.

Ekaterina Koroleva (20), ruska reprezentativka u rukometu na pijesku, pronađena je mrtva u poljskom Stare Jablonki dan nakon Europskog prvenstva. 

Sumnja se da se mlada sportašica kupala u jezeru nakon što je završio Euro, ali se nažalost utopila. Vijest o smrti potvrdio je rukometni savez Rusije.

"Prema prvim podacima, Ekatarina se utopila u jezeru blizu terena. U istrazi je sudjelovala poljska policija. Rukometni savez Rusije izražava najdublju sućut rođacima i prijateljima Ekaterine. Tugujemo s vama", napisali su u savezu.

Ekaterina Koroleva rukometom se bavila od svoje 15. godine i bila je članica ruske reprezentacije koja je Europsko prvenstvo završila na sedmom mjestu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije