Kvalifikacijski turnir za EP

Toni Karačić: Nastojat ćemo se pripremiti što je moguće bolje

05.11.2015.
u 06:45

Osim BiH i domaće vrste, na turniru će igrati još Turska i Ukrajina. Izbornik Toni Karačić ističe kako je skupina kvalitetna

Juniorski reprezentativci BiH okupili su se u Vogošći i počeli pripreme za kvalifikacijski turnir za EP koji će biti održan od 10. do 15. studenog u Azerbajdžanu.

Osim BiH i domaće vrste, na turniru će igrati još Turska i Ukrajina. Izbornik Toni Karačić ističe kako je skupina kvalitetna:

- Pripremat ćemo se u Vogošći do nedjelje, te se što bolje spremiti za turnir. Skupina je teška, a posebno se ističu Turska i Ukrajina koje nastupaju na završnicama velikih natjecanja. Azerbajdžan je u ekspanziji i mnogo ulažu u nogomet. Tu smo i mi koji imamo kvalitetu. Ovaj turnir bit će idealna prigoda da to i pokažemo, ali i promoviramo sebe protiv jakih reprezentacija - kazao je Karačić.

Popis U-19 bh. vrste: Emir Ćutahija (Željezničar), Azur Muminović (Sloboda), Advan Kadušić (Sarajevo), Elvedin Herić (Sarajevo), Vedad Gljiva (Sarajevo), Amer Gojak (Dinamo Z.), Sanjin Lelić (Dinamo Z.), Vladimir Kremenović (Vojvodina), Darko Jović (Vojvodina), Arman Ćorović (Rot-Weiss Essen), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Ismail Duraković (Željezničar), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Omar Pašagić (Stuttgarter Kickers), Stjepan Radeljić (Zrinjski), Ermedin Demirović (RB Leipzig), Zinedin Mustedanagić (Sparta Prag).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije