Liga HB

Tomislav u derbiju kola bio bolji od Posušja

košarka
07.03.2017.
u 08:00

U derbiju 14. kola hercegbosanske lige košarkaša Tomislav je na svom parketu bio bolji, 66:62, od Posušja. Očekivalo se kako će drugoplasirani sastav lige doći do pobjede nad Tomislavom. Međutim, domaći igrači predvođeni Bakovićem koji je ubacio 28 poena uspjeli su slaviti i upisati sedmu prvenstvenu pobjedu. Uz Bakovića dobro je odigrao i Lučić, a kod Posušana Jukić, A. Ramljak i Begić.

U srazu drugih momčadi, u Mostaru je Široki pobijedio Zrinjski i ostao u igri za sljedeći, viši krug natjecanja. Širokobriježani su, ponajviše zahvaljujući braći Drežnjak, uspjeli ostvariti devetu prvenstvenu pobjedu. Kod domaćina s 33 ubačena poena najbolji je bio Božić. Čapljina je do bodova došla u Busovači. Njezini igrači odigrali su jako dobro u prvom poluvremenu. U nastavku su nešto posustali, ali ipak zadržali prednost i stigli do devete prvenstvene pobjede. Još ranije Grude su pobijedile tijesnim rezultatom u Vitezu, dok je susret Brotnja i Studenta odgođen za 8. ožujka.

Rezultati 14. kola: Tomislav – Posušje 66:62, Zrinjski II – Široki II 73:76, Busovača – Čapljina 81:88, Vitez – Grude 70:71, Brotnjo – Student 8. ožujka.

Poredak: Student 11-1, Posušje 10-3, Široki II 9-4, Grude i Čapljina 9-3, Tomislav 7-5, Zrinjski II 3-10, Vitez 3-9, Novi Travnik 3-8, Busovača 1-11, Brotnjo 1-10. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije