SENZACIJA U TAMPI

Tom Brady i Bucsi razbili Chiefse i osvojili Super Bowl!

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.02.2021.
u 07:04

Tom Brady ima tonu razloga za slavlje. Iako je već odavno imao legendarni status, ovom pobjedom otišao je još korak dalje i sada dugo više nitko neće moći osporiti da je on GOAT - najveći igrač u povijesti NFL-a

Kakvo šamaranje u Super Bowlu! Tampa Bay Buccaneers pobijedili su branitelje naslova Kansas City Chiefse sa 31:9!

Tom Brady je osvojio svoj rekordni sedmi Super Bowl u 10 nastupa! Finale u Tampi ispalo je posve drugačije, nego su svi očekivali. Umjesto teške i izjednačene bitke po mnogima favoriti Chiefsi i branitelji naslova, doslovce su razbijeni.

Foto: Reuters/Pixsell

Najviše zasluga ide obrani Bucsa, ali i sjajnom legendarnom quarterbacku Tomu Bradyju i njegovom starom partneru iz New England Patriotsa Robu Gronkowskom koji su odličnim akcijama doveli Bucse vodstvo koje nisu nikada prepustili gostima. 

Foto: Reuters/Pixsell

Tom Brady ima tonu razloga za slavlje. Iako je već odavno imao legendarni status, ovom pobjedom otišao je još korak dalje i sada dugo više nitko neće moći osporiti da je on GOAT - najveći igrač u povijesti NFL-a. A mnogi će ga sada stavljati i ispred legendarnog Michaela Jordana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije