NIJE MU BILO HLADNO

To je hrabrost! Pita iz Tonge na otvaranje došao nauljen i golišav

09.02.2018.
u 15:08

Hrabrom sportašu iz Tonge nije smetala niska temperatura da ponovno nauljen i bos, odjeven samo u narodnu nošnju ta'ovalu prošeta Olimpijskim stadionom

Pita Taufatofua (34) je na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru pokupio ogromne simpatije ženske publike. Prije dvije godine golišav i nauljen nosio zastavu Tonge na otvaranju Igara u Brazilu, a sada je to isto ponovio u Južnoj Koreji.

Taufatofua je to ponovio i na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu. Hrabrom sportašu iz Tonge nije smetala niska temperatura da ponovno nauljen i bos, odjeven samo u narodnu nošnju ta'ovalu prošeta Olimpijskim stadionom.

Oduševio je navijače, a posebno kolegice iz ostalih reprezentacija. Na ljetnim Igrama Pita se natjecao u te-kvon-dou, a sada će nastupati u skijaškom trčanju.

- Trebalo mi je 20 godina da izborim nastup u Riju, a sada sam u samo jednoj godini izborio Zimske olimpijske igre. Velika je čast biti ovdje. Malo je natjecatelja iz pacifičkih zemalja na Igrama u Pyeongchangu - kaže Pita Taufatofua.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?