Ibrahimović:

Tko zna, možda ću sljedeće sezone nositi ovaj dres

Ajax
30.01.2016.
u 12:47

Zlatanu Ibrahimoviću na ljeto istječe ugovor s francuskim prvakom PSG-om, a još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru. Sjajni napadač unatoč tome što već ima 34 godina igra sjajno, a sve opcije su otvorene. Tako se pričalo da će karijeru nastaviti u Americi, spominjao se i nastavak suradnje s pariškim klubom, kao i opcija da ode u još neki jaki klub, prenosi Vecernji.hr

U najnovijoj poruci koju je objavio švedski napadač, otvorila se i opcija povratka u Ajax, u kojem je proveo tri sezone.

- Pozdrav svim navijačima Ajaxa. Lijepo mi je ponovno komunicirati s vama i mogu reći da se nikad ne zna, možda ću ovaj dres nositi sljedeće sezone, obratio se Ibrahimović navijačima Ajaxa držeći u rukama dres bivšeg klupa pa dodao:

- Ajax ima priliku osvojiti naslov i želim mu sve najbolje. Nadam se da će osvojiti puno trofeja u budućnosti, bez obzira hoću li ja biti tamo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije