NBA liga

Teletović solidan sa 15 poena u porazu Sunsa

Dec 1, 2015; Brooklyn, NY, USA;  Brooklyn Nets center Brook Lopez (11) moves up between Phoenix Suns forward Mirza Teletovic (35) and forward Jon Leuer (30) during the fourth quarter at Barclays Center. Brooklyn Nets won 94-91. Mandatory Credit: Anthony G
02.01.2016.
u 07:00

Negatvan rezultataski niz nastavio je sastav Phoenix Sunsa, ovog puta na gostovanju kod Oklahome. Momčadi za koju igra i bh košarkaš Mirza Teletović ponovno je malo nedostajalo za pobjedu.

Domaći sastav Oklahome pobijedio je rezultatom 110:106. U dosta ujednačenoj utakmici domaći sastav do važne pobjede došao je u trećoj četvrtini koju je u svoju korist riješio rezultatom 33:27. Najučinkovitiji košarkaš na utakmici bio je Westbrock sa postignutih 36 poena uz 12 asistencija. U momčadi Phoenix Sunsa istakao se Warren sa 29 postignutih koševa.

U poraženom sastavu nastupio je i Mirza Teletović postigavši 15 poena. Svojih 15 poena Teletović je zabio uz 6-11 šut iz igre. Tom učinku bh. košarkaš dodao je dvije asistencije i tri skoka. (md)*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije