potpisao petogododišnji ugovor

Talentirani Matej Šakota iz Zrinjskog prešao u zagrebački Dinamo

23.08.2022.
u 08:39

Dojučerašnje lijevo krilo juniora Zrinjskog karijeru će nastaviti u juniorima Dinama s kojim je potpisao petogododišnji ugovor, odnosno do ljeta 2027. godine

Bh. prvak Zrinjski ostvario je još jedan izlazni transfer u ovom prelijaznom roku. Naime, član mostarskog tima više nije talentirani 18-godišnjak Matej Šakota.

Dojučerašnje lijevo krilo juniora Zrinjskog karijeru će nastaviti u juniorima zagrebačkog Dinama s kojim je potpisao petogododišnji ugovor, odnosno do ljeta 2027. godine, piše Sportsport.ba.

Šakota je do sada u karijeri odigrao ukupno 71 utakmicu u U17 i U19 Premijer ligi BiH, te je postigao 14 golova i dodao pet asistencija prema službenim podacima.

Također, za seniorski tim je upisao osam nastupa u Premijer ligi i postigao jedan gol, u pobjedi Zrinjskog na gostovanju kod Slobode kada je bilo 0:2.

Godine 2021. sa Zrinjskim je osvojio Premijer ligu Bosne i Hercegovine za igrače do 17 godina, a prethodne sezone okitio se i titulom u seniorskoj konkurenciji. 

Do sada je Šakota upisao i ukupno osam nastupa u omladinskim reprezentacijama Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije