Edin Džeko o dvorani Mejdan

Svima koji mogu pomoći, dužnost je da pomognu

28.07.2020.
u 16:25

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko uputio je apel da se u najbržem roku reagira i obnovi Sportski centar Mejdan u Tuzli koji je uslijed obilnih kiša u jako lošem stanju.
"Nikad nisam imao priliku igrati u Mejdanu, ali sam bio svjedok mnogih utakmica koje su odigrane u ovoj sportskoj dvorani. Znam za priče da je ozračje u Mejdanu skoro najbolje u BiH i dužnost svih koji mogu pomoći jeste da pomognu kako bi se u Mejdanu što prije igrale nogometne, košarkaške i rukometne utakmice. Grad Tuzla i BiH zaslužuje da Mejdan ponovno ugosti sportaše svih sportova", napisao je Džeko.

Inače, direktor dvorane Jasenko Elezović ranije je kazao da je šteta ogromna, ali da će u narednom razdoblju biti decidno poznat novčani iznos. Između ostalog, prema njegovim riječima, u potpunosti je uništen parket u velikoj dvorani, a stopostotna šteta nastala je i u kuglani.

Poruke podrške obnovi Mejdana pružili su i brojni drugi sportaši poput Mirze Teletovića i Razije Mujanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije