Transferi

Sve bliži Barceloni: Neymar se odriče 65 milijuna eura

25.06.2019.
u 15:06

Katalonski mediji na naslovnicama današnjih tiskanih izdanja pišu da je došlo do velikog napretka u pregovorima Neymara i Barcelone oko povratka brazilske zvijezde u klub iz kojeg je prije dvije godine otišao u PSG, uz rekordnu odštetu od 222 milijuna eura. Posljednjih sati otkrivaju detalje Neymarovog povratka u Barcelonu.
Sport piše da o tome koliko se Neymar očajnički želi vratiti u Barcelonu svjedoči niz njegovih poteza: Nasseru Al-Khelaifiju, predsjedniku PSG-a, rekao je da ne namjerava više igrati za klub. Nadalje, Barceloninu ponudu prihvatio je verbalno i "nimalo ne oklijevajući, bez da je uopće razmislio".

Nakon što je iz Barcelone otišao u PSG, Neymar je tužio Barcelonu tražeći 26 milijuna eura bonusa za produljenje ugovora, kojeg je potpisao neposredno prije transfera u Pariz. Sada je Neymar, kako bi se vratio na Camp Nou, pristao na povlačenje tužbe.

O Neymarovoj spremnosti da se vrati u Barcelonu najviše govori to što pristaje na drastično smanjenu plaću. I to s aktualnih 37 milijuna eura godišnje u PSG-u na 24 milijuna eura godišnje u Barceloni.

S obzirom na to da će Neymar s Barcelonom potpisati ugovor na pet godina, jasno je da će povratkom izgubiti ukupno 65 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije