IZNENADNA ODLUKA

Superliga se počela raspadati: Manchester City i Chelsea istupili iz nje!

Reuters
20.04.2021.
u 21:39

Trenutno se priprema dokumentacija kojom će i službeno biti obznanjeno povlačenje iz natjecanja.

Navijači Chelseaja "okupirali" su  Stamford Bridge i prosvjedovali protiv ulaska voljenog im kluba u Superligu, što je očito stiglo do ušiju Romana Abramoviča, koji je odlučio odbiti Florentina Pereza te se povući iz te "lige bogataša". Identičnu odluku donijelo je i vodstvo Manchester Cityja!

Trenutno se priprema dokumentacija kojom će i službeno biti obznanjeno povlačenje iz natjecanja, doznaje BBC, koje je najavljeno prije manje od 48 sati, ali izazvalo je cijeli niz negativnih reakcija. Ne samo navijača već i nogometnih djelatnika, trenera, bivših i sadašnjih igrača... Od kritika se nisu suzdržavali ni oni koji bi trebali nastupati u Superligi. No vjerojatno je presudno bilo to što su iz Uefe i Fife najavili rigorozne sankcije onima koji bi trebali sudjelovati u Superligi.

Tako nešto podržali su svi europski nogometni savezi i jednostavno se u startu moglo naslutiti da liga nema budućnost. Bar ne ako se izvede ovako kao svojevrsni puč.

Stoga, uz Chelsea i Manchester City identičnu odluku navodno bi uskoro trebalo donijeti i Atletico Madrid, a realno je za očekivati da će popustiti Liverpool i Barcelona, koji su pod enormnim pritiskom navijača, medija i legendi tih klubova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije