Rukomet

Sukobi prijete ugasiti Slogu

21.02.2016.
u 08:00

U nekadašnjem prvaku traje borba dviju struja za prevlast u klubu. Sloga se, nakon godinu dana stanke zbog poplava, opredijelila za domaći igrački kadar kojem su mnogi prognozirali borbu za ostanak. Međutim, mladići su iznenadili i pod vodstvom trenera Emira Junuzovića došli do četvrtog mjesta. Dosadašnji predsjednik kluba Jovo Jović je podnio ostavku i zakazao izbornu skupštinu za 3. ožujka.

Naslijedili smo klub u problemima. Imali smo dug veći od 590.000 KM i uspjeli ga smanjiti za gotovo 230.000 KM. Međutim, sav naš rad skupina pojedinaca želi srušiti. Oni su rukometašima slali poruke u kojima su nas omalovažavali. Odlučio sam odstupiti i zakazati novu skupštinu. Mi smo se trudili sačuvati klub, a pojedinci se predstavljaju kao spasitelji. Oni su klub doveli pred gašenje, rekao je Jovo Jović koji je neizravno prozvao Alena Petkovića kako sa skupinom ljudi radi na ‘rušenju uprave’. Petković nije želio novu raspravu, već je pozvao da ga, ako imaju dokaze, prijave nadležnim organima.

- Moja je želja da Sloga živi jer je sad u teškoj situaciji. Račun je u blokadi, igrači nisu plaćeni, a dugovi se gomilaju. Imam plan kako pomoći klubu. S ovim rukovodstvom klub nema perspektivu, rekao je Petković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije