ASISTIRAO NACHU

Suigrači se naklonili Modriću: To je njegov gol, Luka je maestro

15.08.2021.
u 12:33

Taj gol je više Modrićev nego moj. On je maestro, rekao je Nacho Fernandez o savršenom dodavanju Luke Modrića u pobjedi nad Alavesom u prvom kolu La Lige.

Iako će za manje od mjesec dana napuniti 36 godina, Luka Modrić i dalje igra fenomenalno. Hrvatski maestro sinoć u 4-1 pobjedi Reala nad Alavesom sudjelovao je s briljantnom asistencijom za Nacha koji je u 56. minuti zabio za 2-0.

- Ušli smo u utakmicu snažno od prve minute. Početak drugog poluvremena je bio važan - rekao je Nacho pa se osvrnuo na fantastičnu asistenciju hrvatskog veznjaka:

- Taj gol je više Modrićev nego moj. On je maestro - priznao je stoper Reala.

I istina je, na onakvo dodavanje, teško je promašiti. A i osim asistencije, Luka je odigrao fantastičnu utakmicu. Hrvatski kapetan imao je okruglih 100 dodira s loptom, tri od četiri uspješna driblinga, pet od šest točnih dugih lopti, a osvojio je i sedam od devet duela. Sa 36 godina na leđima. Kapa do poda, majstore.

Bila je to njegova 61. asistencija u 391. nastupu za 'kraljevski klub', prenose 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?