Stravična ozljeda

SUIGRAČI BH. REPREZENTATIVCA NAKON LOMA OBJE NOGE: ČUO SE JEZIVI KRIK

03.10.2020.
u 10:04

Reprezentativac BiH Elvir Koljić (25) koji je sinoć doživio stravičnu ozljedu noge tijekom utakmice rumunjskog prvenstva između Craiove i Poli Iasija nalazi se u bolnici.

Igrala se 34. minuta kada je Ovidio Mihalache brutalno uletio u noge Koljiću i slomio mu ih. Nakon udarca se čuo jezivi krik bosanskohercegovačkog nogometaša koji se previjao od bolova, suigrači su se hvatali za glavu od šoka, a nesretnom napadaču Craiove pružena je liječnička pomoć na terenu. Najprije su mu morali izrezati kopačku kako bi uopće izvukao nogu, a potom je trebalo mobilizirati desnu nogu prije nego što je stiglo vozilo hitne pomoći koje ga je odvezlo u bolnicu.

Sudac Hategan isključio je Mihalachea zbog brutalnog faula.

U bolnici je potvrđeno da se radi o teškom prijelomu fibule, a Koljićev suigrač Marius Constantin za rumunjske medije je ispričao kako se osjećao u trenutku teške ozljede bosanskohercegovačkog igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?