Urugvajski golgeter

Suarez po svaku cijenu želi ostati u Barceloni: Spreman sam biti i u rezervama

23.08.2020.
u 18:11

Urugvajski golgeter Luis Suarez želi po svaku cijenu ostati u timu posrnule Barcelone i tvrdi da mu neće biti problem ni to ako bude u rezervnom sastavu katalonskog diva, javlja Anadolija.

Rukovodstvo Barcelone najavilo je ozbiljne promjene u timu nakon sezone u kojoj nisu osvojili ni titulu La Lige, niti stigli u samu završnicu Lige prvaka, a španjolski mediji pišu kako bi 33-godišnji Suarez moga biti među prvim koji će napustiti Nou Camp.

On je lokalne medije kazao da je u svakoj ekipi potrebna jaka konkurencija.

“U ovoj fazi karijere sam spreman prihvatiti i to da budem u rezervi, ako tako odluči novi trener Ronald Koeman. Mislim da imam još toga za ponuditi“, kazao je Suarez.

Komentirajući moguće najave o njegovom odlasku iz Barcelone, Suarez je kazao da nitko iz uprave kluba s njim nije o tome razgovarao, a da on svakako želi ostati na Nou Campu.

Suarez je u Barcelonu stigao iz Liverpoola prije šest godina, a sa 198 golova je postao treći najbolji strijelac u povijesti kluba.

Barcelona je uzdrmana neosvajanjem titule u La Ligi i nedavnim debaklom kojeg je pretrpila u meču četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna iz Minhena.

Za novog šefa stručnog štaba Barcelone nedavno je imenovan nizozemski stručnjak Ronald Koeman. Bivša zvijezda Barcelone je napustila funkciju selektora nizozemske nogometne reprezentacije kako bi s Barcelonom potpisala dvogodišnji ugovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije