Jani Atanasov

Strijelac gola za Hajduk: Pogodak mi ništa ne znači, a klupa isto mora biti spremna

atanasov
14.08.2022.
u 10:10

Jani Atanasov postigao je jedini Hajdukov gol u 4:1 porazu na gostovanju kod Dinama na Maksimiru. Bio je to zaista lijep pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade, poveli su Bijeli s 1:0, međutim u drugom dijelu Dinamo je preokrenuo rezultat i stigao do visoke pobjede u prvom prvenstvenom derbiju sezone. 

- Prvo poluvrijeme smo se držali, odigrali smo dobro, zabili smo na kraju. Sretan sam zbog pogotka, ali kad vidim da smo izgubili 4:1, ništa mi ne znači ovaj gol. Ovaj ritam je malo teži, klupa treba isto biti spremna. Moramo zaboraviti ovo danas i poraditi na greškama koje smo napravili pri našem vodstvu 1:0 - kazao je Atanasov nakon utakmice u Maksimiru. 

Trener Valdas Dambrauskas je bio vidno razočaran poslije teškog poraza. 

- Ovo je vrlo težak poraz, što da kažem? Ovo je bila utamica ispod svih standarda naše ekipe, razočarali smo navijače. Igrali smo s tri igrača u zadnjoj liniji, ovo nije ništa novo, trenirali smo. Nekada je ovaj sustav uspješan, ali nije bio problem u formaciji...U prvom poluvremenu smo imali prednost i vjerovao sam u igrače, ali ubili su nas u tri minute, preuzeli smo rizik i jurnuli naprijed, promašili smo neke šanse i nažalost, kažnjeni smo. - rekao je trener bijelih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije