košarka

Stravična ozljeda u NBA-u! Zvijezdi Bostona pukla noga

Foto: Reuters/Pixsell/YouTube
1/2
18.10.2017.
u 08:58

Pojačanje Boston Celticsa Gordon Hayward u svom se debiju za novi klub teško ozlijedio. Pri padu već nakon pet minuta igre Hayward je slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj...

Aktualni doprvaci u novu NBA sezonu krenuli su tijesnom pobjedom na svom parketu. U Clevelandu je pao Boston 102-99, no sami početak nove NBA sezone neće obilježiti ni LeBron James, niti Dwyane Wade, već stravična ozljeda novog beka Celticsa Gordona Haywarda, piše 24sata.hr. 

Bivši košarkaš Jazza u petoj minuti utakmice skočio je pod košem Cavaliersa na 'alley-oop', no pod njega je došao Joe Crowder, a na blokadu je išao moćni LeBron James i Hayward je nezgodno pao. Odmah se vidjelo da pad nije bio niti malo ugodan, no tek je reakcija suigrača, sudaca i navijača otkrila pravi horor. Hayward je slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj. Snimka ozljede izgleda doista strašno, a na društvenim mrežama već se nagađa kako Hayward nakon ovakve ozljede više nikad neće biti na razini zbog koje ga je Boston i doveo.

- Užas, ne mogu opisati koliko mi ja žao što mu se ovo dogodilo. Toliko je naporno radio i taman se privikavao na novu momčad. Nadam se da će se u potpunosti oporaviti, no to je tako u sportu, ozljede su dio našeg posla. Strašno, baš mi ga je žao - rekao je trener Bostona Brad Stevens.

Igrači Celticsa i Cavaliersa stajali su u šoku nakon što su vidjeli težinu ozljede, neki su kleknuli i molili na parketu, a LeBron mu je nakon utakmice dao podršku.

- Odvratna ozljeda, molim se za njega i želim mu što brži oporavak. Drži se, Gordone - rekao je James nakon utakmice.

I dok su igrači još stajali u šoku, liječnici su pružali prvu pomoć nesretnom Haywardu te ga pripremali za transport u bolnicu. Prema prvim informacijama Haywardu su odmah na parketu ponovno namjestili gležanj što mu je umanjilo bol, ali i smirilo početni šok. Po izlasku imobilizirali su mu nogu, a svi navijači domaćih Cavaliersa su ustali i ovacijama ga ispratili iz dvorane.

- Ovo je strašno - rekao je Steve Kerr koji se sa svojim Warriorsima pripremao za utakmicu s Rocketsima kad je vidio ozljedu iz Clevelanda.

- Cijeli moj stožer je bio šokiran kad smo vidjeli kako se Hayward ozlijedio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije