prva liga Španjolske

Strašne scene na utakmici: Navijač preminuo od srčanog udara

ImagoSport
10.12.2023.
u 19:07

Kako prenose španjolski mediji, jedan je gledatelj pretrpio srčani udar, a La Liga je na službenim kanalima objavila da je navijač ubrzo preminuo

Nakon što je Athletic Bilbao poveo pogotkom Iñakija Williamsa u šestoj minuti utakmice, na gostovanju kod Granade, susret je prekinut u 18. minuti.

Naime, gostujući vratar, Unai Simón gestikulirao je sucu kako se nešto događa na tribinama, nakon čega su liječničke službe obje momčadi pohitale u pomoć.

Kako prenose španjolski mediji, jedan je gledatelj pretrpio srčani udar, a La Liga je na službenim kanalima objavila da je navijač ubrzo preminuo.

U jednom trenutku su se liječnici vratili na klupe, a izgledalo je kako će se utakmica nastaviti, međutim, u 38. minuti, sudac je poslao igrače obje momčadi u svlačionicu, a utakmica se sigurno neće nastaviti danas.

 

Nakon što je imao velike zasluge da navijač dobije potrebnu pomoć, Simón je dobio velike ovacije domaće publike iako se navijaču na kraju nije uspjelo pomoći na vrijeme.

- Navijači su upozoravali linijskog sudaca da prekine igru, a Unai Simón je bio taj koji je to rekao sucu. Intervenirala su i dva navijača koji su liječnici. Bila je to teška situacija - rekao je jedan od svjedoka.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije