NEMILE SCENE

Strani mediji: Englezi su teško optužili Hrvate, zato je došlo do nereda nakon utakmice

01.04.2021.
u 09:16

Hrvatska U-21 reprezentacija plasirala se sinoć u četvrtfinale Europskog prvenstva iako je na dramatičan način u Sloveniji izgubila od Engleske s 2:1.

Kako je Portugal u drugom susretu pobijedio Švicarsku sa 3:0 osvojivši prvo mjesto u skupini s tri pobjede, Hrvatskoj je za prolaz bio dovoljan i minimalan poraz. Engleska je do sudačke nadoknade vodila sa 2:0 i imala kartu za četvrtfinale, no Bradarić je fantastičnim golom u sudačkoj nadoknadi osigurao veliko slavlje mladih hrvatskih nogometaša. Hrvatska, Engleska i Švicarska zaključili su natjecanje s po tri boda, a u ovom trokutu najbolja je bila naša reprezentacija koja kao drugoplasirana ide dalje. Ispadanje s prvenstva teško je palo Englezima pa je nakon utakmice došlo do gužve na travnjaku. Englezi su nasrnuli na naše igrače i to nije izgledalo nimalo ugodno.

Neki strani mediji pišu da je do ovoga došlo zbog rasističkih provokacija naših igrača prema protivnicima. Navodno je i Todd Cantwell pokazao da su u engleskom taboru vidjeli rasističku gestu.

"Vrući završetak: Engleski igrači optužili Hrvate za rasizam na Euru U21", navodi ESPN.
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije