Stolnotenisači Mostara dobili oba meča kod Banje Luke i osvojili naslov prvaka BiH

12.06.2023.
u 13:05

Stolnoteniseri Mostara ovogodišnji su pobjednici i Premijer lige Bosne i Hercegovine, odnosno ovaj su trofej ponovno vratili u svoje vitrine.

Mostarci su u finalu Play-offa za prvaka BiH napravili veliki preokret protiv Banje Luke, koja je bez poraza osvojila regularni dio sezone Premijer lige BiH te dobila i prvi meč ovog finala, u Mostaru s rezultatom 4:1. 

Međutim, Mostar je u uzvratu dobio oba meča u Banjoj Luci - u subotu rezultatom 4:2 te sinoć s 4:3 i osvojio svoj deveti naslov prvaka BiH, koji im je prošle godine bila preotela zenička Mladost.

Mostar je na putu do ovogodišnjeg finala protiv Banje Luke upravo u polufinalu izbacio Mladost, koju je, krajem travnja, svladao i na završnom turniru Kupa BiH u Banjoj Luci, rezultatom 3:1. Mladost je na tom turniru branila i naslov Kupa BiH iz prethodne sezone.

Mostar je u polufinalu Kupa BiH izbacio i domaćina turnira, Banja Luku, kojoj je, tako, bio nanio i prvi ovosezonski poraz te osvojio deveti trofej Kupa BiH. Sada su ih dva puta u finalu Play-offa PLBiH dobili ponovno na njihovom terenu. Mostar je ove sezone nastupao u sastavu: Luka Matković, Lorencio Lupulesku, Davorin Pongarc, Sandro Soldo i Filip Palaneta. Trener je Toni Vranjić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije