Na malonogometnom turniru Crnač 2016.

Stolac, Parts i Tići-Komplast nastavili s dobrim igrama i plasirali se u četvrtfinale

07.07.2016.
u 08:00

Odigrana su nova tri susreta na malonogometnom turniru Crnač 2016. u kojima su pobjede upisali Stolac, Tići-Komplast i Parts te izborili četvrtfinale. Momčad Stoca nastavlja s tradicionalno dobrim igrama na turniru u Crnču. U susretu za ulazak među 8 najboljih, njihov protivnik HSP Dr. Ante Starčević pokazao se kao dostojan, ali više od toga nisu mogli. Utakmica je započela na najbolji način za HSP-ovce. Već u 3. minuti preko Ivankovića dolaze do vodstva. No, vrlo dobrom igrom, a osobito Raguža, ekipa Stolac dolazi u vodstvo. HSP AS ponovno vodi preko Ivankovića i Mikulića, ali Stočani opet prave preokret i preko Markovića i Raguža (2) dolaze do prednosti, a pokazalo se i konačne pobjede. Do kraja su još golove postigli Mikulić za HSP AS i Livaja za Stolac.

Sastav Partsa nastavlja također s odličnim igrama. Nakon što su u prošlom susretu izbacili ekipu sastavljenu od reprezentativaca BiH, pobijedili su i odličnu momčad Svadbenog salona Bagušić. Prvo poluvrijeme bilo je neizvjesno, a na predah se otišlo s neodlučnih 1:1. Početak drugog poluvremena bio je šok za ekipu Bagušić. U svega 5 minuta Partsi dolaze do vodstva od 5:1 i tu je utakmica gotovo riješena. Do kraja su viđena još 3 gola, no ništa se značajnije nije promijenilo. Golove za Parts postigli su T. Puljić (2), K. Puljić, Skoko i Zovko (2), a za Svadbeni salon Bagušić Kovač, Petrić i Bagarić. Vrlo dobra igra pružena je u susretu Tića-Komplast i Ljuti Dolac. Sastav Ljutog Doca dominirao prvim dijelom prvog poluvremena, ali nisu uspjeli iskoristiti svoje prigode, što su iskoristili igrači Tića te su preko Hrkaća došli do vodstva. Preko Mikulića povećavaju svoje vodstvo. Možda i ključni trenutak za ekipu Ljuti Dolac bilo je isključenje njihovog ponajboljeg igrača (drugi žuti karton) Miličevića, što je Tićima pomoglo da povećaju prednost i dođu do pobjede.

Stolac - HSP Dr. Ante Starčević - 6:4, Svadbeni salon Bagušić - Parts - 3:6, Tići-Komplast -Ljuti Dolac - 4:0. Večeras su na rasporedu četvrtfinalne utakmice. U petak se igraju polufinalni susreti, a u subotu je predviđena završnica turnira. Dva pretposljednja dana turnira bit će obilježena i glazbenim programom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije