opisao svoj odnos prema sinovima

Što većina roditelja dopusti djeci, Ibrahimović je svojoj strogo zabranio: "Ne, dok ih ja odgajam"

Zlatan Ibrahimović s obitelji
30.09.2023.
u 19:17

Ne radi se o tome da ih držim ispod staklene posude. Ja imam odgovornost izvesti ih utabati im put, oni će ga moći nastaviti kako žele, čim budu mogli hodati sami", naveo je Zlatan.

Ponekad je jako nezahvalno biti popularan jer mediji nastoje iskopati svaki detalji o vašem privatnom životu, a to zasigurno zna Zlatan Ibrahimović, jedan od igrača koji su obilježili nogomet u posljednja dva desetljeća.

Šveđanin bh. korijena je na kraju prošle sezone okačio kopačke o klin te se sada može posvetiti obiteljskom životu. Upravo je Zlatanu obitelj i zaštita sinova na prvom mjestu.

Do sada je čuveni napadač izdao dvije autobrafske knjige, prvu pod nazivom "Ja sam Zlatan", a drugu "Adrenalina" koja je u prodaji od ožujka 2021. godine.

U "Adrenalini" je Ibrahimović opisao svoj odnos prema sinovima Maximilianu (17) te Vincentu (15) i koliko ih želi zaštiti od utjecaja vanjskog svijeta, posebno interneta.

Ono što danas gotovo svaki roditelj dopušta djeci čim uđu u tinejdžerske godine, Ibrahimović to zabranjuje te će tako biti sve dok ih bude odgajao, prenosi Sportsport.

"Volim svoju djecu kao ništa drugo na svijetu. Za mene će oni uvijek biti u najboljoj poziciji. Voljeti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom.", naveo je.

"Nije im dozvoljeno posjećivati ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrijede loše stvari koje bi mogle pročitati o meni. Na mom Instagramu nema niti jedne fotografije moje djece i moje obitelji. A vidim puno djece objavljenih na internetu, neki otvore osobni profil i sa sedam ili osam godina i već imaju tisuće pratitelja.", naveo je Ibrahimović.

"Ali hoće li ta djeca, kad odrastu, biti sretna što su bila izložena na taj način? Što roditelji znaju?nMoja djeca će sama odlučiti kada budu u stanju shvatiti kakva neistina postoji u svijetu društvenih mreža. Sada ne mogu znati, jer za njih nema društvenih mreža. Ne radi se o tome da ih držim ispod staklene posude. Ja imam odgovornost izvesti ih utabati im put, oni će ga moći nastaviti kako žele, čim budu mogli hodati sami", napisao je Zlatan.

Kao što je manje-više poznato svima, Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, prvenstvo zbog slabih financijskih uvjeta, često je u švedskom društvu promatran kao crna ovca i upravo iz tog razloga čini se da svoje sinove maskimalno zaštiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije