Izlasci i neposluh Zidaneu

Što je pošlo po krivu za Jamesa u Realu

James Rodriguez
22.01.2016.
u 16:38

James nije puno igrao za vrijeme Rafe Beniteza, a otkako je Zinedine Zidane na klupi Reala, Kolumbijac ponovno nije u prvoj momčadi

James Rodriguez nije se naigrao kada je na klupi Real Madrida sjedio Rafael Benitez, a sada kada je kormilo preuzeo Zinedine Zidane, Kolumbijac ponovno nije u prvom planu. Problem, čini se, nije bio u Rafi Benitezu. 

Za vrijeme nastupa za Kolumbiju na Copa Americi Benitez je tražio od Jamesa da se po završetku svojih nastupa vrati što prije u Madrid, no ovaj je to ignorirao i vratio se na prvotno određeni datum. Tada su zapravo počeli problemi na vezi Kolumbijca i Španjolca koji su se kasnije dugo provlačili kroz medije, prenosi Goals.com

Dolaskom Zidanea očekivalo se kako će James ponovno uzeti svoje mjesto u prvih 11, no veću je minutažu dobio Isco. Malo prije kraja prvog poluvremena Zizou je zbog ozljede Balea rekao Jamesu da krene na zagrijavanje, a ovaj se puževim korakom priključio Jeseu kad je sudac već označio kraj prvog poluvremena. Na početku drugog poluvremena Zizou je odabrao Jesea umjesto Jamesa. 

Zidane je kasnije u drugom poluvremenu tražio Jamesa među igračima koji se zagrijavaju, a ovaj je sjedio na klupi. Kada je Francuz shvatio gdje mu je igrač ljutito je povikao i zatražio ga da ustane. Ponašanje je to, kako pišu španjolski mediji, daleko od onoga kakvo je James imao igrajući za Kolumbiju na SP-u prije transfera u Real Madrid. 

James je u posljednjih godinu dana imao nekoliko problema s policijom, a Španjolci pišu i kako je od čelnika Reala zahtjevao novi ugovor s kojim bi bio u platovnom rangu sa Sergiom Ramosom i Garethom Baleom. Takav zahtjev navodno je hladno odbijen, a 24-godišnji Kolumbijac je uz sve to i čest gost noćnih klubova u Madridu. 

Zidane tvrdi kako su mu svi igrači važni i kako to što trenutno Isco dobiva veću minutažu, a James ulazi s klupe, ne znači ništa jer bi uskoro moglo biti obratno. Za izostanak s terena više nitko ne krivi trenera, no ostaje hoće li se James ponašanjem i zalaganjem izboriti za svoje mjesto u prvoj momčadi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije