KOMENTAR UTAKMICE

Štimac: Eriksen je opasniji od Messija!

Igor Kralj/Pixsell
27.06.2018.
u 09:45

To je jedan izuzetno neugodan suparnik, disciplinirana momčad koja je u povijesti znala rušiti velike suparnike.

Ivan Perišić, kojeg je na poluvremenu Igor Štimac prozvao da nije u svom najboljem izdanju, na kraju nam je donio i treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu. Slavili smo protiv Islanda s 2:1. 

- Nadam se da će ga taj gol razbuditi, on svu potrebnu kvalitetu i klasu ima - rekao je Igor Štimac.

Hrvatska je napravila što je željela. Odmorila neke nogometaše, a opet potvrdila da smo pobjedom ostali na pravom putu. 

- Pobjeda je uvijek lijepa i slatka i važna.  

Štimac je podvukao dobre stvari.

- Vidjeli smo jednog fantastičnog Lovru Kalinića. Milan Badelj je pokazao kakva je klasa, on svakako zaslužuje veliku pažnju. I minutažu koju zaslužuje. Sretan sam i zbog Ćorluke, koji se ponaša vrhunski i koji je odigrao jednu pravu utakmicu. 

Je li izbornik Dalić trebao odmarati igrače ili s najjačim snagama početi utakmicu?

- Da sam uz momčad, onda bih to mogao odgovoriti. Ne znam jesmo li išli na osvježavanje momčadi, ili smo se i u tjelesnom smislu spremali da igramo polufinale ili finale. Tek će se pokazati je li dobro da je Dalić odmarao igrače, jer mislim da nije problem igrati svaka tri-četiri dana. S druge strane neki igrači neće igrati devet dana što može biti i loše. Ali, kažem, teško je to procijeniti.  

Za četvrtfinale se borimo u nedjelju u 20 sati protiv Danaca?

- To je jedan izuzetno neugodan suparnik, disciplinirana momčad koja je u povijesti znala rušiti velike suparnike. Po meni je Eriksen u ovom trenutku opasniji od Messija, jer igra fantastično, sve danske ambicije leže na njegovim leđima. Treba zaustaviti dotok lopte prema igraču Tottenhama. Ali, Hrvatska je bolja u svim linijama, apsolutni smo favoriti i vidim nas u četvrtfinalu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije