ŠIROKI BRIJEG

Stanko Bubalo ponovno želi biti najbolji igrač turnira

musa
Foto: VL FOTO
06.12.2013.
u 09:18

U dvorani sportskog centra Musić u širokobriješkom naselju Trn često okupljaju se hakleri, rekreativci, ljubitelji sporta

Sve je spremno za treće izdanje malonogometnog turnira u spomen na Stanka Musu Musića, širokobriješkog sportskog zanesenjaka i čuvara narodne baštine.

Prijatelji za Stanka

Ponovno će se u Sportskom centru “Musić” u širokobriješkom naselju Trnu, u organizaciji Stankove obitelji i prijatelja, okupiti osam malonogometnih momčadi koje su nastupile i na prethodna dva turnira, a ovoga puta pridružit će im se i haklerska momčad “Podrumi Andrija” iz Čitluka.

Ponovno će u ovom sportskom centru koji je sagradio sam Stanko Musa Musić zaigrati njegovi prijatelji koji će mu na taj način izraziti zahvalnost za dugogodišnje prijateljstvo te njegov sportski i društveni rad. Najprije će Musićevi sportski prijatelji posjetiti njegov grob, položiti vijence i zapaliti svijeće, a nakon odigranih utakmica i dodjele pehara za najbolju momčad, igrača i strijelca turnira, bit će priređeno druženje Stankovih prijatelja. Nastupit će i sve popularniji Mokarski tamburaši, malonogometna i glazbena skupina, koja je ponikla iz KUD-a Mokro, čiji je umjetnički rukovoditelj bio upravo Stanko Musa Musić.

U ovom širokobriješkom kulturno-umjetničkom društvu puni su riječi hvale za ovoga neumornog čuvara glazbene baštine Hercegovine.

Neizbrisiv trag

Stanko Musa Musić prerano je umro prije šest godina, ali ostavio je neizbrisiv trag i na sportskom planu.

- Stanko je utemeljio malonogometnu momčad KIM koja je imala uspješne nastupe i izvan granica BiH, a podigao je jedan od prvih privatnih sportskih dvorana u Hercegovini - kaže Zlatan Hrkać, jedan od brojnih prijatelja Stanka Muse Musića.

U dvorani sportskog centra Musić u širokobriješkom naselju Trn često okupljaju se hakleri, rekreativci, ljubitelji sporta. Prošle godine najboljim igračem turnira proglašen je Stanko Bubalo, proslavljeni hrvatski nogometaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije