umro mu je otac

Srna privatnim avionom sletio u Mostar i produljio u Metković

srna
Foto: Bljesak.info
1/2
13.06.2016.
u 17:58

Nakon pobjede nad Turskom nije bilo vremena za razgovor o tome kad će se Srna vratiti. No u hrvatskom taboru smatraju kako će Darijo biti spreman za Češku u petak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna sletio je jutros privatnim zrakoplovom u mostarsku zračnu luku i odmah se uputio u Metković na sahranu oca Uzeira. U zračnoj luci Mostar snimio ga je čitatelj portala Bljesak.info.

Nakon pobjede nad Turskom nije bilo vremena za razgovor o tome kada će se Srna vratiti u Francusku. No u hrvatskom taboru smatraju kako će Darijo biti spreman za utakmicu protiv Češke u petak.

- Niti jednog trenutka nismo razgovarali hoće li Darijo preskočiti utakmicu protiv Češke jer nismo imali vremena. Poznavajući Darija, koji je znao da mu je otac teško bolestan, očekujemo da će biti spreman za Češku. Svi mu trebamo odati počast, on je pravi kapetan - rekao je trener Ante Miše. 

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvjestio je kako je delegacija HNS-a u sastavu Damir Vrbanović, Zorislav Srebrić, Ante Čačić, Josip Šimunić, Nikša Martinac i Srnin blizak prijatelj fizioterapeut Bojan Radanović otputavala na sahranu u Metković, a kapetanu je na konferenciji za medije izrazio sućut, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije