KRITERIJ NIJE JEDNAK

Srbi se žale: Suci nam nisu dali jednaku priliku u borbi za zlato!

18.09.2017.
u 09:15

- Neke stvari koje su se događale u posljednjih deset minuta se ne bi smjele događati na ovakvom natjecanju

Košarkaši Slovenije sinoć su u Istanbulu osvojili zlato na Eurobasketu. Dragić i ekipa u finalu su svladali Srbiju 93:85 i tako potvrdili da su najbolja momčad na turniru.

A tko gubi, ima se pravo ljutiti, kaže stara poslovica. Ovoga puta to su Srbi.

- Neke stvari koje su se događale u posljednjih deset minuta se ne bi smjele događati na ovakvom natjecanju. Pogledat ćemo snimku utakmice... Poslije susreta s Rusijom smo napravili zapisnik, bilo je čak 18 spornih situacija. Sve ćete vidjeti na snimci, kriterij nije bio jednak, rekao je izbornik Srbije Aleksandar Đorđević pa dodao:

- Igračima sam u svlačionici rekao: "Svaka vam čast, momci, ali niste dobili jednaku šansu u borbi za medalju". Trojica sudaca su na parketu, ali mnogo toga nisu vidjeli kako treba. Zaslužili smo priliku da se borimo za zlato, nismo je dobili u posljednjim minutama. No, ne treba nam to biti izgovor, Slovenci su zaslužili ovo zlato, Dragić je obilježio ovaj turnir.

Za kraj je dodao:

- Nije ovo srebro zlatnog sjaja, ovo je uvijek srebro i ostat će zapamćeno kao srebro. Hvala mom stručnom timu, kao i igračima, bili su fantastični, od prvog do posljednjeg.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije