ostali im zviždali

Sramotno vrijeđanje Delija, opet se obrušile i na Hrvate!

27.01.2018.
u 07:30

Ostatak publike nije podržao takvo ponašanje Delija pa im je uzvratio zvižducima

Košarkaši Crvene zvezde u 20. kolu Eurolige pobijedili su Olympiakos 89:78. No, pobjedu košarkaša zasjenilo je sramotno ponašanje Delija.

Naime, navijači Crvene zvezde ne prihvaćaju klupski potez dovođenja Alena Omića. Radi se o košarkašu rođenom u Tuzli, a koji igra za reprezentaciju Slovenije. Delija ga ne žele u Zvezdi pa su mu zviždale na početku susreta, a kasnije i sramotno vrijeđale.

Ostatak publike nije podržao takvo ponašanje Delija pa im je uzvratio zvižducima, a pojedini srbijanski mediji tvrde da je došlo i do manjeg fizičkog obračuna.

 

 

Osim toga, Delije su istaknule i transparent:

"Šiptar, Hrvat i Balija nisu moja braća."

Na kraju utakmice Delije su čelnicima kluba poručile:

"Hvala upravi za radost i naslove. Dok igra tko ne treba, na nas ne računajte", napisale su Delije i u pismu upravi objavile da kreću u bojkot.

 

Komentara 1

MA
maki69
13:42 27.01.2018.

nepismeni novinaru ne znas niti citati a pisao bi kao o necemu. Na transparenu pise: "Šiptar, Hrvat i Balija nisu moja bratija!" Bracu niko ne spominje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije