PREGLED MEDIJA

Sramotno: Pogledajte što Srbi pišu nakon velikog uspjeha Hrvatske

Reuters/Pixsell
08.07.2018.
u 09:11

Nekoliko srbijanski medija objavilo je tekst o komentatorima Radio televizije Srbije koji su, kako tvrde, u prijenosu otvoreno navijali za Hrvatsku.

Sramotan članak objavio je srbijanski tabloid Informer nakon sinoćnjeg velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva. 

"Samo se šaka kretena s Milojkom Pantićem i Čedom Jovanovićem raduje pobjedi Hrvata", stoji u naslovu. 

Tekst je kratak, no autor je svejedno uspio nadrobiti hrpu budalaština. Navode se baljezgarije o "progonu srpskog naroda", dok se navijači vatrenih nazivaju ljubiteljima crnokošuljaša.

Puno bolji nisu ni neki drugi mediji koji su nakon susreta prisvajali hrvatskog heroja Danijela Subašića. 

Osim toga, nekoliko srbijanski medija objavilo je tekst o komentatorima Radio televizije Srbije koji su, kako tvrde, u prijenosu otvoreno navijali za Hrvatsku.

Tim je medijima skandalozno što ljudi s tamošnje državne televizije navijaju za svoje susjede. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miralemo
19:57 08.07.2018.

Nadam se da gore prikazani komentar sve objasnjava oko pisanja srpskih medija!!!?

MI
miralemo
19:55 08.07.2018.

I dok su u Mostaru, Sarajevu i Vitezu slavili pobjedu Hrvatske, stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine. Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je**** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..." Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije