ZAVRŠIO U BOLNICI

Sramotan incident u Konavlima, nogometaši pretukli suigrača iz drugog kluba, odgođena utakmica

Screenshoot
10.04.2023.
u 19:48

Nagađa se da je napad mogao izazvati komentar Opušića na Facebook objavu HNK Slaven Gruda u kojemu ismijava pobjedu inače vodećeg kluba županijske lige.

Derbi 17. kola prve lige Dubrovačko-neretvanske županije između trećeplasiranog ONK Metkovića i drugog NK Konavljanina odgođen je nakon molbe kluba iz Čilipa. Razlog je, pojašnjavaju iz kluba Konavljanin, taj što je njihov igrač Pero Opušić napadnut i ozljeđen u mjestu Popovići.

Za incident su odgovorni, tvrde u klubu, igrači konkurentskog kluba HNK Slaven Gruda. U objavi na Facebooku priložili su fotografije ozljeđenog igrača te iznijeli svoju verziju događaja.

-  Današnja utakmica sa ONK Metković odgođena je zbog napada dvojice igrača HNK Slaven Gruda i par momaka s Grude nad našim igračem Pero Opušić u Popovićima. Nakon ukazane liječničke pomoći na Hitnom prijemu OB Dubrovnik Pero je pušten kući - pišu.

Smatraju da je Opušić napadnut jer je igrač njihova kluba.

- U šoku smo jer je napad bio isplaniran, (Pero je trazen na više lokacija u Čilipima i Popovićima) zbog  različitog razmišljanja o nogometu. Oštro osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i nadamo se da se ovakve stvari više neće ponavljati. Pružamo punu podršku našem Peru i njegovoj obitelji - zaključuju iz kluba.

Nagađa se da je napad mogao izazvati komentar Opušića na Facebook objavu HNK Slaven Gruda u kojemu ismijava pobjedu inače vodećeg kluba županijske lige.

- Ako vam je gust bit prvi na ovaj način onda čestitam Slavenu na prvom mjestu. Svaku drugu utakmicu glavni sudac Ante Kosor ili eventualno Mišo Kresić...Konavljaninu nisu sudili nijednu utakmicu nikad osim protiv Slavena, pametnom dosta. Neću trošit riječi...7 penala. Konavljaninu jedan i to na rezultatu 4:0 - napisao je Opušić u komentarima na objavi HNK Slavena.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su događaj te istaknuli da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

- Nadležna policijska postaja je noćas, u ranim jutarnjim satima zaprimila prijavu protupravnog ponašanja više mlađih, muških osoba na predjelu Konavla. Prema informacija kojima u ovom trenutku raspolažemo jedna je osoba zatražila liječničku pomoć te su joj liječničkim pregledom utvrđene lakše tjelesne ozlijede. Okolnosti sukoba se utvrđuju u sklopu kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku - poručuju iz policije. Inače, na ljestvici 1. županijske lige Slaven je vodeći i bježi Konavljaninu pet bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije