zidane

Spremni smo za El Clasico!

Zidane
01.12.2016.
u 09:45

Real je uvjerljivo slavio u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja. Leonesa je pala s 6:1, a trener Reala, Zinedine Zidane istaknuo je kako je njegova momčad spremna za veliki El Clasico, prenosi Goal.com

"Bili smo snažni sretan sam. Rano smo zabili što nas je opustilo. Bio je to dobro obavljen posao", rekao je Zidane koji je bio zadovoljan i povratkom Casemira:

"Bio je jako dobar. Imao je na početku nekoliko nesigurnosti, ali to je normalno u prvoj utakmici nakon dugog izbivanja. Spreman je kao što smo i mi spremni za dobru utakmicu u derbiju. Još ćemo se dobro pripremiti, ali dobro znamo da, kako god ta utakmica završi, ona neće o ničemu odlučiti."

Zidane je rekao i par riječi o dvije najveće zvijezde u oba kluba. 

"Cristiano Ronaldo i Leo Messi su fantastični igrači. Izvanredni! Svaki na svoj način, a nama Cristiano radi fenomenalne stvari. Nadam se da će tako i nastaviti. Međutim, što se tiče ove Zlatne lopte, mislim da uopće nema debate. Siguran sam da će ju Cristiano osvojiti."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?