BOMBA NA VIDIKU

Spektakularna NBA razmjena: Bojan Bogdanović ide kod Dončića u Dallas? Poslušaj ovaj članak 00:00 / 01:47

Bojan Bogdanović
FindBuzz
04.02.2023.
u 15:19

Hrvatski košarkaš igra odlično ali njegov Detroit je zakucan za dno konferencije, Dallas ima velike ambicije i želi upariti Bojana sa slovenskim genijalcem

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je prema navodima američkih medija vrlo ozbiljna opcija za novog suigrača Luke Dončića u Dallas Mavericksima. Naime, sjajni Slovenac ne može ipak stalno igrati, potreban mu je odmor pa trener i legendarni igrač Jason Kidd traži kvalitetnu zamjenu za ponajboljeg igrača NBA lige. 

Bogdanović je potpisao unosni ugovor s Detroit Pistonsima u vrijednosti od 10 milijuna dolara po sezoni, ali realno, to nije momčad koja može zadovoljiti njegove ambicije. Hrvatskog košarkaša želi Dallas, četvrta momčad Zapada, piše dobro upućeni novinar Yahoo! Sportsa Vincent Goodwill.

Prvi pick Dallasa je Kyrie Irving kojem ne cvjetaju ruže u Brooklyn Netsima, ali je upitno može li dobiti 200 milijuna dolara za ugovor od četiri ili pet godina. Jedna od potencijalnih opcija je i Bogdan Bogdanović koji već dugo vremena pokazuje svoju šutersku kvalitetu, što uostalom i treba Dončićevoj ekipi. 

Bojan igra redovito i pogađa vrlo precizno, ima prosjek od 21,4 koš, 3,6 skokova i 2,6 asistencija na 32 minute po utakmici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?