POGLEDAJTE ŠTO KAŽU

Španjolski mediji hvale Dinamo, a posebno spominju jedan detalj

08.04.2021.
u 11:19

Dinamo od 21 na Maskimiru dočekuje Villarreal, a iako nije favorit, po Dinamu nitko ne pljuje, niti ga se usudi podcijeniti. Kako i bi kada Plavi već odavno nisu kanta za napucavanje. Dapače, u ovoj su sezoni pokazali klasu i u grupi, ali i u nokaut fazi natjecanja, osobito zadnjom velebnom pobjedom Tottenhama (3:0).

Zato se niti u španjolskim medijima ne može pronaći  prevelik entuzijazam. Želja za prolaskom - da, nadanja - da, očekivanja - da, ali ništa od toga nije euforično. Sve je s velikom dozom opreza. - Generalno, osjećaj je da je Podmornica mogla i lošije proći na ždrijebu. Dinamo Zagreb nije igrao četvrtfinale od 1970. kada su izgubili od Schalkea u Kupu pobjednika kupova. Doduše, činjenica  je da su se susreli 2010. (2:0 u Maksimiru i 3:0 u Španjolskoj), predvode svoju ligu punu internacionalaca i da su, povrh svega, eliminirali Tottenham u drugoj utakmici osmine finala nevjerojatnom pobjedom - piše Alfredo Matilla, novinar Asa i dodaje:

- Dinamo se oporavio do Lige prvaka i ima Oršića kao svoju najveću zvijezdu. Njegov je hat-trick doveo i do toga da Mourinho odluči posjetiti svlačionicu protivnika kako bi mu zapljeskao. Burton je, pak, jedini igrač koji doista zna Emeryja. Susreli su se u Arsenalu, iako trener nije Velšaninu davao pretjerano prilika. - Emery će izaći sa svojih najboljih 11. Možda su neke momčadi i bolje ili jednako dobre, ali nijedna nema želju kao Villarreal - smatra tamošnji novinar.  Hvala mu na pohvalama Hrvata, ali nadamo se da će se i Emery na kraju doći nakloniti u Dinamovu svlačionicu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije