ODLAZI ILI OSTAJE?

Španjolci tvrde: Gotovo je, donesena je odluka u slučaju Modrić!

Foto: UESyndication/PIXSELL
1/3
10.08.2018.
u 18:01

Luka Modrić ovih je dana u središtu pozornosti, svakodnevno se pisalo o njemu

Je li sapunica oko Modrićeva odlaska napokon završena ili ćemo i dalje svakodnevno slušati i čitati o mogućem transferu u Inter? 

Ako je vjerovati onome što piše španjolski AS, čini se da je Luka donio odluku. Oni, naime, pišu kako je odlučio ostati u Realu! "Luka Modrić je donio odluku: ostaje u Real Madridu.

Istina je da je hrvatski nogometaš bio u iskušenju nakon Svjetskog prvenstva i ponude Intera, ali je odlučio sa svojom obitelji ostati u Madridu. Tu je odluku već priopćio svojim bližnjima", piše As u tekstu, a prenose ga i brojni talijanski mediji.

Modrić je imao bogatu ponudu Intera, ali i Real je reagirao i stavio ga u rang najbolje plaćenih igrača kraljevskog kluba. Perez i drugi čelnici objasnili su mu koliko je važan za Real i to ga je, čini se, smekšalo. 

Naravno, ova vijest još uvijek nije službena, ali As tvrdi da više neće biti promjene. No, kako smo ovih dana navikli na brojne prevrate, trebamo čekati da se oglasi i Real... 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije