PRVI FINALIST

Španjolci izborili finale! Potpuno deklasirali Talijane

Španjolska vaterpolo
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.01.2024.
u 18:22

Španjolcima preostaje vidjeti s kime će se suočiti u finalu. Hrvatska od 18:30 igra sa sjajnim Mađarima u izrazito zahtjevnom susretu

Španjolska je prva zemlja koja je izborila finale Europskog prvenstva u vaterpolu. Španjolci su puno lakše od očekivanog svladali svoje mediteranske rivale Talijane rezultatom 7:4 te sada čekaju pobjednika susreta Hrvatske i Mađarske.

Utakmica je bila poprilično jednostrana. Španjolci su kontrolirali cijeli susret, a talijanski napad nije imao odgovora na protivničku obranu. Većina je udaraca završavala u bloku ili rukama španjolskog vratara. Najbolje su izgledali u samoj završnici susreta kad su se uspjeli približiti na 6:4.

Loptu je zaim na lijevoj strani bazena uzeo Felipe Perrone, zabio za konačno potapanje talijanskih nada. Španjolcima preostaje vidjeti s kime će se suočiti u finalu. Hrvatska od 18:30 igra sa sjajnim Mađarima u izrazito zahtjevnom susretu. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije