Izmjene u Romi

Spalletti Džeku i Tottija posjeo na klupu, a Roma zablistala

Edin Dezko
06.03.2016.
u 15:05

Novi trener Luciano Spalletti posložio je momčad po svom ukusu, a jedan od onih koji zbog toga ispaštaju je i Edin Dežko

Roma se sjajnim nizom pobjeda učvrstila na vrhu Serie A, a u prošlom kolu 'razbila' Fiorentinu u izravnom okršaju za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Kako pišu talijanski mediji novi trener Luciano Spalletti posložio je momčad po svom ukusu, a jedan od onih koji zbog toga ispaštaju je i Edin Dežko jer Spalletti umjesto njega preferira Argentinca Diega Perottija. 

Upravo su novopridošli El Shaarawi i Perotti igrači koje Spalletti vidi u svojoj najbojoj momčadi, i to umjesto Tottija i Džeke, prenosi Goal. 

"Perotti je izrazito uzbudljiv igrač. Trči više od bilo kog drugog i uvijek radi pritisak na suparnika. On je veliko pojačanje za Romu", rekao je Spalletti koji se zbog svog tretiranja legende kluba Francesca Tottija našao pod velikim udarom navijača. 

Prebaci li i Džeku za stalno na klupu, kao što Talijani tvrde da je već učinio, zasigurno neće imati simpatije ni na području BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?