NIJE SE IZVUKAO

Šok za Mandžukića: Talijani će mu odrezati drastičnu kaznu?!

Foto: Reuters/Pixsell
09.04.2019.
u 13:29

Mandžukić bi naknadno mogao biti kažnjen zbog nesportskog ponašanja. Talijanski mediji pišu da bi mu Disciplinska komisija mogao izreći kaznu od čak četiri utakmice suspenzije.

Napadač Juventusa Mario Mandžukić mogao bi dobiti kaznu od četiri utakmice zabrane igranja zbog udaranja protivnika na utakmici s Milanom. 

Bivši napadač hrvatske reprezentacije na tom je susretu nogom udario kapetana Milana Alessia Romagnolija. Suci na terenu nisu vidjeli Mandžukićev potez, a nisu se oglasili niti iz VAR sobe premda su tv kamere odmah nekoliko puta ponovile spornu situaciju.

No, Mandžukić bi naknadno mogao biti kažnjen zbog nesportskog ponašanja. Talijanski mediji pišu da bi mu Disciplinska komisija mogao izreći kaznu od čak četiri utakmice suspenzije. 

Inače, nakon derbija Milana i Juventusa puno se priča o lošem suđenju. Talijanski sudac Michael Fabbri bit će suspendiran iduća dva kola, a do kraja sezone neće suditi Milanu, nakon što je teško oštetio rossonere u derbiju protiv Juventusa. 

- Svjesni smo da se suđenje mora poboljšati, ali i da su greške koje se događaju izolirani slučajevi. Sve su to ljudske pogreške, tehnologija nema veze s tim - rekao je šef talijanskih sudaca Nicola Rizzoli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije