nakon zlatne lopte

Snažne poruke stižu iz Barce, ali Modrića brani i najbolji trener svijeta!

09.12.2018.
u 14:56

"Sada znamo da se s Lionelom Messijem za Zlatnu loptu natječe Florentino Perez, a ne Cristiano Ronaldo kako se to ranije mislilo", prokomentirao je dodjelu Zlatne lopte Zlatan Ibrahimović.

Iako je Luka Modrić nagradu za najboljeg igrača u 2018. godini, koju dodjeljuje France Football osvojio uvjerljivo, još uvijek se javljaju sadašnji i bivši nogometaši, koji misle kako osvajač Lige prvaka s Real Madridom, viceprvak svijeta s Hrvatskom i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji, nije zaslužio tu nagradu.

Međutim, kada pogledamo i shvatimo da ti napadi uglavnom dolaze od ljudi bliskih Leu Messiju i Cristianu Ronaldu, čiju je dominaciju završio upravo Modrić, onda te napade ne treba shvaćati previše ozbiljno, piše Goal.com. 

"Zlatna lopta je laž. Oko nje je puno klupskih i novinarskih kampanja. Svi znaju da je Messi najbolji igrač na svijetu. Bila je to snažna kampanja iz Madrida. Da je Cristiano Ronaldo ostao u Realu, onda bi se novinari i navijači potrudili da on osvoji nagradu. No, on je otišao, a ostao im je Modrić. Luka je sjajan nogometaš, imao je odličnu sezonu, jedan je od najboljih na svijetu, ali nije broj 1. Broj 1 je Messi", rekao je za Marcu Messijev suigrač, Jordi Alba.

Međutim, kada na Modrićevu stranu stane najbolji trener svijeta i čovjek koji je Francusku odveo do naslova svjetskog prvaka, onda su stvari poprilično jasne:

"Nemojte govoriti da Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu jer je to nepošteno to prema cijeloj njegovoj karijeri. Tužan sam zbog svojih igrača. Ne želim kritizirati novinare, ali sam bio jako iznenađen sedmim mjestom Raphaela Varanea", poručio je Didier Deschamps.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije