ZAMIJENIO SOPIĆA

Službeno: Donedavni trener Cristiana Ronalda postao novi trener Gorice

Dinko Jeličić
HNK Gorica
31.08.2023.
u 07:19

Cilj je stabilizirati se prije svega i izbjeći bilo kakve stresove tijekom sezone, ali postaviti i određenu ambiciju da ulovimo pozicije koje nose i nešto više od toga, rekao je novi trener Gorice na predstavljanju

Nakon što je klupu hrvatskog prvoligaša zbog odlaska u Rijeku napustio trener Željko Sopić, iz kluba su danas potvrdili da je kormilo Gorice preuzeo Dinko Jeličić (49). 

- Iznimno mi je zadovoljstvo biti novi trener Gorice, koju vidim kao klub s jako dobro organiziranim sustavom, klub koji se prošle sezone izvukao iz vrlo teške situacije. Svi u klubu su napravili veliki posao pod vodstvom trenera Sopića i njegovog stručnog stožera, zajedno sa sportskim direktorom Brkljačom i predsjednikom Črnkom, koji su također bili jako bitni u toj priči - rekao je Jeličić, te dodao:

- Svaku sljedeću utakmicu moramo biti što bolji i ostvarivati što kvalitetniji rezultat. Cilj je stabilizirati se prije svega i izbjeći bilo kakve stresove tijekom sezone, ali postaviti i određenu ambiciju da ulovimo pozicije koje nose i nešto više od toga. Vrlo sam ambiciozan i siguran sam da je i ekipa, da znaju da imaju kvalitetu za taj iskorak.

Gorica i trener Jeličić dogovorili su suradnju do 2025. godine, a Jeličić je svoj posljednji angažman imao u Al Nassru, gdje je tijekom ove, 2023. godine, bio trener jednom od najboljih nogometaša svih vremena, Cristianu Ronaldu.

 

Trener Jeličić je odmah prvog dana od 18 sati odradio prvi trening s ekipom, a debi na klupi momčadi imat će u subotu, 2. rujna, u gostima kod svog bivšeg kluba, Rudeša.

Osim Rudeša i Al-Nassra, Jeličić je u trenerskoj karijeri vodio Kustošiju, Radnik iz Sesveta, Novigrad te iranski Foolad Yazd, a radio je i kao trener u akademiji španjolskog Alavesa.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije