Čubrilo igrao rukom

Sloga jedanaestercom u 97. minuti eliminirala Igman iz Kupa BiH!

N1
11.02.2024.
u 19:05

Izvela je Sloga korner, Čubrilo je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudac Perić pokazao je na bijelu točku.

Danas je završena pretposljednja utakmica 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovina, a prolaz dalje ostvarila je ekipa Sloge iz Doboja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U ne toliko zanimljivom susretu, danas smo u Modriči vidjeli svega jedan pogodak. Kada se činilo da će pobjednik biti odlučen nakon izvođenja jedanaesterca, na kraju plasman u četvrtfinale najmasnovnijeg natjecanja u Bosni i Hercegovini ostvarila je ekipa Sloge pogotkom Vidića u 97. minuti.

Susret bolje otvara domaćin koji je već na početku stvorio dvije opasne šanse.

Prvo je u 5. minuti Varga šutirao s 12 metara, da bi potom minut kasnije isti igrač zaprijetio, ali je Ćeman odlično intervenirao. Rezultatom 0:0 se otišlo na poluvrijeme, prenosi N1.

U nastavku ista priča, domaćin bolji. Odličnu šansu imao je Kvesić u 49. minuti, ali je Ćeman zaustavio njegov udarac. Dva minuta poslije prečka je saveznik gostiju iz Konjica, Nikolić je šutirao glavom nakon kornera.

Činilo se da će susret biti završen neriješenim rezultatom, no na kraju u 97. minuti jedanaesterac za domaće. Izvela je Sloga korner, Čubrilo je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudac Perić pokazao je na bijelu točku.

Siguran izvođač bio je Dejan Vidić za konačnih 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije