antalija

Sloboda i Sarajevo poraženi u Antaliji, bordo momčad dva puta tresla gredu

jfhg
12.02.2017.
u 17:41

Sarajevo je poraženo u posljednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji, a s 1:0 je bolji bio ukrajinski Ilychivets s 1:0.

Jedini pogodak na utakmici je stigao nakon dvije propuštene prilike Harisa Duljevića, u 18. minuti. Nakon prodora po desnoj strani Ukrajinci su poslali ne toliko opasan ubačaj, ali je golman Sarajeva Bojan Pavlović loše reagirao i loptu namjestio protivniku za vodstvo.

Sarajevo je u drugome dijelu imao dvije velike prilike za izjednačenje, ali su grede pogađali Rustemović i Said Husejinović. U drugom dijelu je pocrvenio Dušan Hodžić, prenosi Goal.com

Sastav Sarajeva od prve minute: Pavlović, Hodžić, Kadušić, Novaković, Ivetić, Radovac, Rustemović, Duljević, Hebibović, Crnkić i Ahmetović.

Poraz u Antaliji je upisala i Sloboda, a od tuzlanske je momčadi s 2:0 bolji bio ruski Khimki. Prvi gol je pao u 20. minuti, a strijelac je bio Širokov. Konačnih 2:0 je postavio igračbosanskohercegovačkog porijekla Admir Čatović samo dvije minute kasnije.

Za Slobodu su od prve minute igrali: Hadžić, Todorović, Salihović, Škahić, Subić, Jahić, Hairlahović, Grahovacm Kalezić, Hodžić, Tandir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?