trener Zrinjskog

Slišković: Zbog zadnjih događaja pritisak je na Želji

04.05.2017.
u 21:53

Ja vjerujem da se iz Sarajeva vraćamo zadovoljni, rekao je trener Zrinjskog

U subotu se na Grbavici igra derbi Željezničara i Zrinjskog. Utakmica je to koja bi mogla usmjeriti prvenstvo jer bi plavi u slučaju pobjede plemićima pobjegli četiri boda, piše Goal.

"Važna utakmica za obje momčad koja može biti smjernica k tituli, nadam se da ćemo mi poslije ove dvije loše utakmice, posebno u defenzivi, dati sve od sebe da osvojimo tri boda kod kuće", rekao je trener Želje Slavko Petrović, dok je trener Zrinjskog Baka Slišković istaknuo:

"Ne vjerujem da će ta utakmica odrediti prvenstvo jer Željezničar nakon toga od tri kola u dva je gost, tako da ih očekuje težak raspored, kao i nas. Mi ćemo u utakmicu ući otvoreno, nećemo mnogo kalkulirati. Svjesni smo da puno možemo dobiti pobjedom, a i sam remi bi nam puno značio s obzirom na raspored."

"Željezničar će biti pod pritiskom s obzirom na posljednje događaje oko navijača i odnosa prema igračima. Sigurno je da će im to otežati ulogu favorita, a ja vjerujem da se iz Sarajeva vraćamo zadovoljni."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije