Nakon velike pobjede

Slišković: Zasluženo smo prvaci BiH

28.05.2017.
u 19:56

Baš kao što se i pretpostavljalo prije početka današnjeg posljednjeg kola Premijer lige BiH, Zrinjski je obranio naslov prvaka BiH. Dominantnom igrom pobijedili su Slobodu 3:0 i oduševili Blaža Sliškovića kojemu je ovo prvi trofej u 20 godina dugoj trenerskoj karijeri. 

"Ova je titula rezultat samih igrača. Nažalost po Željezničar i Sarajevo u ovom dijelu za doigravanje smo bili najkonstantnija ekipa, iako smatram da je Sarajevo igralo najkvalitetnije. Imali su prilike, ali nisu ih iskoristiili, a mi jesmo. Sve u svemu, zasluženo smo prvaci," rekao je poslije susreta Baka, piše Goal.  

"Nakon toliko godina odlično je doživjeti ovo u svom rodnom gradu. Kada je ekipa ušla u krizu i kada je smjenjen bivši trener na meni je bilo da unesem vjeru u momčad i to sam uspjeo", rekapo je Baka. 

Junak utakmice je bio Nemanje Bilbija koji postigao dva pogotka i sebi osigurao treći naslov prvaka u isto toliko godina. Sa Zrinjskim je to napravio dva puta, dok jednom sa Sarajevom.

"Možda je ovo najteža izborena titula u mojoj karijeri i drago mi je da smo dobrom igrom pokazali da smo najbolji u BiH. Prvi dio sezone smo odigrali fenomenalno iako je bilo turbulencija, ali uspjeli smo se dići," rekao je najbolji strijelac Zrinjskog, a na njega se nadovezao Todorović:

"Hvala Bogu došli smo do tog cilja koji je bio zacrtan. Bilo je uspona, padova, ali zasluženo smo osvojili trofej. Gotovo čitavu sezonu smo proveli na prvom mjestu, kada je bilo najteže nismo odustajali i zato jesmo prvaci."

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, jedan dio navijača pohrlio je u teren po suvenir s nekog igrača, a drugi je dio bakljadom obilježio još jedan naslov. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije